Hos Aulum El-Service brænder vi for gode elinstallationer. I vores daglige arbejde løser vi et væld af forskellige opgaver for vores kunder, der både inkluderer private og erhvervskunder. Ingen opgave eller kunde er ens, og de mange og forskelligartede opgaver er naturligvis ensbetydende med, at vi som el-installatører og el-montører både har erfaring og ekspertise inden for et stort felt af el-installationsopgaver. Men på trods af, at vi har en bred profil, holder vi altid fokus – uanset opgavens art og omfang.

El-installation nær Aulum, Vildbjerg og Holstebro

Ligesom vi sætter en ære i, at el installation er en af vores kernekompetencer, er vi stolte af, hvor vi kommer fra. Hver dag nyder vi at køre rundt i Aulum og omegn og til byer som Vildbjerg og Holstebro, hvor mange af vores kunder også kommer fra. Vi har et indgående kendskab til nærmiljøet, og vi har altid værnet om vores lokale forankring og personlige forhold til vores kunder, når vi udfører vores arbejde. Som en mindre virksomhed, kan du altid forvente en tæt dialog, når du vælger os til opgaven, og dette gør da også, at vi nemt kan imødekomme dine behov og sammen finde den optimale løsning til dig.

Autoriseret el-installatør

Siden 1999 har vi været en fast del af det lokale erhvervsmiljø, og i dag drives virksomheden af Ronni Holm Skovsbøll, der naturligvis er autoriseret el-installatør og medlem af TEKNIQ, der er installatørernes organisation. Med andre ord er du hos os garanteret, at arbejdet bliver udført af en fagspecialist. Det er ikke alene noget, vi er rigtigt stolte af, men også mener, at alle har ret til at få tilbudt. At vores kunder kan føle sig trygge og sikre på, at de får elinstallationer af en autoriseret fagmand, er helt centralt for os. Kontakt os allerede i dag på telefon 97472320 eller e-mail info@aulum-elservice.dk, hvis du er interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine elinstallationer.