Hvis du vælger os til at udføre dine el opgaver, er du ikke blot garanteret et alsidigt, professionelt og pålideligt el firma, du kan også vide dig sikker på, at opgaven bliver løst af en specialist med faglig stolthed. For ligegyldigt hvor stor eller lille opgaven måtte være, møder vi hver dag ind på arbejde med samme mål: At løse opgaven til ug med kryds og slange. Vi bryster os af, at vi favner bredt, når det drejer sig om el-service, og vi hjælper også gerne dig – uanset om du har brug for en elektriker som privat kunde eller erhvervskunde.

Læs også:  Varmepumpe sparer energi

El-service i Midtjylland nær Aulum, Vildbjerg og Holstebro

Her hos Aulum El-Service er vi klar over, at vores troværdighed som el-montør er helt centralt for vores arbejde. Netop derfor holder vi altid et lokalt fokus og en tæt kontakt til vores kunder i Aulum, Vildbjerg, Holstebro og resten af Midtjylland. Når du vælger os til at udføre elservice, kan du med andre ord altid vide dig sikker på at få en professionel og personlig behandling, hvor håndværket er i orden. Vi sørger altid for at tage en grundig snak med dig om din situation, inden vi hopper i arbejdstøjet. På den måde finder vi sammen en løsning, der matcher dine behov – og selvom vi tilbyder el-service til tiden, og både er grundige og effektive, er vi først færdige, når du er tilfreds med resultatet.

Autoriseret el-service i Aulum

Ronni Holm Skovsbøll, der i dag driver vores lille virksomhed, har ikke blot lang erfaring som el-installatør, men også stor faglig viden inden for el-service. Når vi tilbyder autoriseret el-service, udbyder vi naturligvis også en fordelagtig garanti. Hvis du vil høre mere om dette, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 97472320 eller på e-mail info@aulum-elservice.dk . Vi glæder os til at høre fra dig.