Hvis du leder efter en pålidelig, passioneret og professionel elektriker i Aulum, så er du kommet til det rette sted. For her hos Aulum El-Service udfører vi alt inden for el-arbejde, og siden vi blev grundlagt i 1999, har vi gjort en dyd ud af at være en samarbejdspartner, man kan stole på. Med vores mange år i branchen har vi ikke kun erfaringen, men også ekspertisen til at udføre el-installationsopgaver og elektrikerservices for vores glade kunder. Vi vægter kvalitet og service højt, og vi hjælper også gerne dig, hvis du har brug for en loyal elektriker, der holder, hvad han lover.

Elektrikerarbejde uanset opgavens art og størrelse

Vi går ind til alle el-opgaver med lige dele grundighed, effektivitet og faglig stolthed. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vores kunder tæller både private og erhverv. Vi kan bl.a. hjælpe med:
– Energirådgivning
– Installation, montering og tjek af elinstallationer
– El- og serviceeftersyn
– Varmepumpe installation
– Hvidevareservice
– El-service
– Og meget, meget mere

Elektriker i Midtjylland – lokalt el-arbejde

Som vores navn antyder, hører vi til i Aulum, men vi kører også hellere end gerne rundt i nærområdet til byer som Vildbjerg og Holstebro. Vi er en lokalt kendt el-installatør, og netop vores lokale forankring og nære kontakt med vores kunder er noget, vi er stolte af og til stadighed værner om. Som elektrikere tror vi nemlig på, at det optimale resultat bedst opnås, når det professionelle og personlige går hånd i hånd. Vores kunders tilfredshed er naturligvis alfa og omega for os. Derfor kan du altid være sikker på en god og professionel behandling, når du vælger os som din elektriker. Vi glæder os til at høre fra dig på telefon 97472320 eller e-mail info@aulum-elservice.dk , hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud.

Vi kører i nærområderne: Herning, Holstebro, Feldborg, Haderup, Grove, Simmelkjær, Ørre, Sinding, Skibbild, Vildbjerg, Ørnhøj, Aulum, Sørvad, Nr. Felding, Tvis, Mejdal og Halgård.