I dag vælger mange danskere varmepumper til opvarmning af deres hjem. En af mange årsager er, at varmepumper sparer energi. Så der er altså rigtig mange penge at spare, hvis du vælger at udskifte eksempelvis dit oliefyr eller gasfyr. En varmepumpe er ikke blot et miljøvenligt anlæg, der giver varme. Den fjerner også fugt fra luften og skaber et sundt og behageligt indeklima, da den fx også kan bruges som aircondition. Dermed er en varmepumpe en alsidig løsning, der i øvrigt virker hele året rundt. En varmepumpe har to dele: Én udenfor og én indenfor. Udedelen lagrer den naturlige varme i luften udenfor og viderefører den til den indendørs del, der blæser varmen ind i dit hjem.

Varmepumpe installation

Der er altså mange gode grunde til at vælge en varmepumpe, og her hos Aulum El-Service kan du naturligvis købe en, som vi som el-installatører selvfølgelig hjælper med at installere, montere og opsætte, ligesom vi hellere end gerne kommer med kyndig elektriker rådgivning, så du kan finde den helt rigtige varmepumpe til dine behov. En varmepumpe er nemlig ikke bare en varmepumpe. Således findes der både luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper og hybrid- samt jordvarmepumper. Alle disse har hver deres fordele, og vi hjælper som sagt gerne med vejledning.

VE Logo

Varmepumpe tilbud, god pris på varmepumpe i Aulum, Vildbjerg og Holstebro

Vi tilbyder en god samlet pris på både køb og installation af varmepumper, og vi kører gerne ud til dig i hele Midtjylland. Mange af vores kunder befinder sig i byer som Vildbjerg, Holstebro, og naturligvis Aulum, og igennem årene har vi installeret varmepumper for både private og erhvervskunder. Kontakt os allerede nu på telefon 97472320 eller e-mail info@aulum-elservice.dk for et godt og uforpligtende på varmepumper. Vi ser frem til at høre fra dig.